Nieuws

***

Open Huis en 15 jaar Brokking & Bokslag

Op zaterdag 15 september 2012 werd de Open Dag gehouden ivm 15 jaar Brokking & Bokslag. en het nieuwe Afscheidshuis. VidiNova bracht zijn primeur: Het Digitale Schilderij

Na de officiële opening door mw C.D.M. Kuiper – Kuijpers, wethouder van de gemeente Heemstede, had het publiek uitgebreid de kans om het nieuwe onderkomen te bewonderen en om nieuwe indrukken op te doen over het aanbod in de wereld van uitvaart. Veel leveranciers waren aanwezig om hun bijdrage te leveren en vertelden enthousiast hun verhaal aan de bezoekers. Uiteraard speelde het mooie weer een belangrijke rol, waardoor de opkomst groot was en men ook kon kiezen om enige tijd in de achtertuin te vertoeven, wat zeker geen straf is.

Ook wij, VidiNova van Uitvaart als Herinnering, hadden een primeur te melden: Het Digitale Schilderij, een soort grote digitale fotolijst waarop foto’s kunnen worden getoond vanaf een simpele usb-stick. Een simpele oplossing te gebruiken bijvoorbeeld, tijdens de condoleance of  tijdens een kleine uitvaartplechtigheid.