Nieuws

***

Uitvaartwinkel Yarden geopend Amstelveen

Een uitvaartwinkel in Amstelveen? 
Ja, die is er tegenwoordig en wel op de Amsterdamseweg 182-184, gehuisvest in het kantoor van Yarden Amsterdam.

Een winkel met diensten/producten gerelateerd aan de uitvaart, pas geopend op vrijdag 1 juni 2012. Met hapjes en drankjes werd dit gevierd en de muzikale bijdrage werd dit keer verzorgd door Marcel Luntungan van Marsmelody.
En van wie komt zo’n initiatief en waarom?
Anita van Loon, manager van Yarden cluster West:
“Zakelijke relaties, collega’s uit de uitvaartbranche, nabestaanden, collega’s van Zorginstellingen, begraafplaatsen etc. maar ook buren, mensen die langs lopen. Het is de bedoeling dat mensen met een vraag over rouw, verlies, een uitvaart naar de winkel komen. Maar ook met vragen over assieraden, urnen, kisten, maar ook herdenkingsmonumenten, een schilderij van uw nabestaande, er is zoveel mogelijk wat veel mensen niet weten!
Maar er is ook een leestafel, met prachtige literatuur, alle boeken die uitkomen over de thema’s, dood, verlies, rouwverwerking liggen op onze leestafel! En u bent welkom!”

Yarden nodigt u uit om gewoon eens binnen te stappen. U wordt ontvangen met een kopje koffie en u kunt geïnformeerd worden over zaken die tegenwoordig mogelijk zijn in uitvaartland.

Link naar de website van Yarden Uitvaartzorg Amsterdam.