Nieuws

***

Nieuw Afscheidshuis Brokking & Bokslag in Heemstede

Op donderdag 31 mei 2012 is het nieuwe Afscheidshuis geopend op de Herenweg 29.

Ik ben natuurlijk even wezen kijken en was erg te spreken over de stijlvolle inrichting met kleur en details; heel passend bij dit type gebouw. Het grote aantal ruimtes en de enorme tuin vallen meteen op tijdens de rondleiding in dit nieuwe onderkomen.

Marry Brokking: “Ons kantoor aan de Eksterlaan werd op den duur toch erg klein. Op een gegeven moment zagen we dit pand. We hebben het bezocht en het bood ons allerlei voordelen. Aangezien Heemstede nog niet was voorzien van een locatie met afscheidkamers, zou dit een mogelijkheid zijn om niet alleen ons kantoor hier te huisvesten, maar ook ruimte te bieden aan twee afscheidkamers. Voorlopig blijft het kantoor in Haarlem nog gehandhaafd.”

 

Link naar de website van Brokking & Bokslag.