Skip to content

Welkom op onze website voor de uitvaart

Uitvaart als Herinnering

  Film gemaakt door Vidinova

Uitvaart (als herinnering)

Al jaren zijn wij actief op het gebied van uitvaarten en doen dat vanuit Haarlem voor deze en omliggende regio’s. Aanvankelijk slechts voor het vastleggen van uitvaartplechtigheden op dvd (!). Mooie elementen voor film: Emoties als liefde en verdriet, herinneringen, mensen, verschillende culturen, rituelen, familiebanden, muziek, mooie begraafplaatsen, indrukwekkende verhalen, Mooi en indrukwekkend tegenover die andere kant van het intense verdriet. Dat je van het gevoel van verdriet, een gevoel van mooie herinnering kan maken, daar lag ons streven. Eén ding was overduidelijk, het taboe rondom uitvaarten was aan het verdwijnen. De media bracht artikelen en programma’s over “de uitvaart” en interviewde de bekende nederlander die openhartig antwoord gaf op hun vragen. Voorzichtig werd er een trend gezet: Er mag meer, er kan meer! En wij willen daar graag bij helpen.
Video afspelen

Diensten

Onze ideeën over uitvaart leiden steeds naar nieuwe producten en diensten die hierna worden beschreven. Doel? Het maken van een mooie herinnering. U zult begrijpen dat we op de site helaas geen voorbeelden kunnen tonen ivm privacy. We komen graag bij u langs voor een korte presentatie. Van de familie hebben we toestemming gekregen om ons werk te kunnen laten zien als zijnde demo. Heeft u na het lezen nog vragen? Wij staan u graag te woord.

Uitvaart op "film"

De Registratie Uitvaart (Basic Plus uitvoering) is meer het letterlijk vastleggen van de plechtigheid.

Uitvaartboek

Als de voorkeur wordt gegeven aan foto’s dan zijn herinneringsfotoboeken een mooi alternatief voor film.

In Memoriam

Steeds vaker worden tijdens de uitvaartplechtigheid mooie presentaties getoond met foto’s en soms ook met film, of een combinatie ervan. 

Apparatuur & Licht

Met regelmaat wordt beeld- en geluidsapparatuur gebruikt om de uitvaart te ondersteunen.

Live Registratie

Uitvaarten worden steeds grootser en worden ook massaal bezocht.

Memoires

Een levensloop, gefilmd in documentairestijl.

Laatste nieuws

Nieuw jasje en Live Streaming

Trulli


Eindelijk een nieuwe uitvoering van de website Uitvaart als Herinnering, een nieuwe layout anno 2020. Maar ook een uitbreiding van ons dienstenaanbod: Live Streaming.
Lees meer

In Memoriam

Gevonden op Youtube, de film heet "In Memoriam". Een prachtige en indrukwekkende animatie over hereniging en weerzien, op welke manier dan ook. Je wordt er stil van.
Lees meer

Klassieke homeopathie

Trulli


Als een dierbare is overleden mag er gerouwd worden. Rouwen is een gezonde reactie op verlies in elke vorm. De World Health Organization (WHO) heeft gezondheid als volgt gedefinieerd:
“Gezondheid is het vermogen zich aan te passen en een eigen regie te voeren, in het licht van de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven.” Als rouw echter verpletterend is en zo’n blijvende invloed op uw leven heeft dat het u niet meer lukt om zelf de regie te voeren over uw eigen leven, kan klassieke homeopathie een uitkomst bieden.
Lees meer