Nieuws

***

Nieuwe website "Uitvaart als Herinnering" gelanceerd

Een nieuwe website voor Uitvaart als Herinnering.
Het heeft wat langer geduurd dan de bedoeling was, maar nu is het zo ver. De website toont niet alleen wat VidiNova voor u kan betekenen bij uitvaarten, maar het brengt u eveneens nieuws en rubrieken als Uitvaart op Youtube en Column, waarin de uitvaart centraal staat.

Al geruime tijd is VidiNova werkzaam op uitvaartgebied voor het maken van dvd-reportages. Uiteindelijk besloten het dienstenpakket verder uit te breiden en daarmee ons ook speciaal te richten op de uitvaartbranche. Hiermee hopen we diverse oplossingen te kunnen bieden om te kunnen voldoen aan de wensen van uitvaartverzorging en particulieren. Voor de toekomst zullen we blijven meedenken en zo nodig ons aanbod uitbreiden.