Nieuws

***

Vaste camera? Slechts voor de plechtigheid.

Is het u ook wel eens opgevallen bij uitvaartplechtigheden, dat er ergens een vaste camera aan een muur zit bevestigd? Deze wordt gebruikt voor een simpele en platte registratie van uitvaarten. De mogelijkheden zijn beperkt vergeleken met die van “bemande” camera. De variatie in beeld is vaak nihil en wekt vaak de indruk van een opname van een bewakingscamera, maar kan mogelijk nog steeds voldoen aan de wensen van een familie.

Een cameraman daarentegen kan heel gevarieerd werken met het beeld (verandering van kader, compositie, vloeiende camerabewegingen) en er gevoel (zoeken naar mooie shots) in brengen. Tijdens de nabewerking is het mogelijk om bepaalde passages “weg te monteren”.

Maar, stel eens voor dat men meer wilt dan slechts de plechtigheid.
Dus filmen bij het huis, het vertrek naar de uitvaartlocatie, de wachtende mensen die de rouwstoet zien naderen, het oplaten van de ballonnen, de erehaag die buiten wordt gevormd, de speeches bij het graf, de condoleance waar mensen elkaar spreken na de spanning bij het afscheid, …
(En misschien wilt u eigenlijk ook wel foto’s uit het leven van de persoon meenemen in de montage.)

VidiNova biedt u aan om deze ontbrekende opnames te maken. Wanneer u toch heeft gekozen voor de registratie van het crematorium, is het namelijk mogelijk om deze eveneens op te nemen in de montage, zodat u uiteindelijk beschikt over één compleet herinneringsdocument.

Uw voordeel: De tijd voor de opname en montage van de plechtigheid hoef ik niet door te berekenen en u krijgt het geheel op usb-stick geleverd in een luxe bewaarbox met inlay en booklet.

Informeer vrijblijvend, ga naar Contact.