Nieuws

***

Internetfilm ook voor uitvaartgerelateerde bedrijven

Internetfilm (ofwel online video of webvideo) is niet meer weg te denken uit deze tijd.
Kijk naar het enorme succes van Youtube, dat de laatste jaren explosief is gegroeid door de ontwikkeling op het gebied van bijvoorbeeld streaming en compressietechniek, maar zeker ook het feit dat velen zijn gaan filmen omdat de kwaliteit van goede videocamera’s en software betaalbaar werd. Filmen is zo leuk! Zie de resultaten op Youtube!

Maar ook voor bedrijven is het interessant om zich te presenteren via film, de manier om de doelgroep persoonlijk te benaderen en te leiden naar de website. Zelfs voor kleine bedrijven de moeite waard om op deze manier te vertellen over hun bedrijf. Legio voorbeelden zijn al te vinden op het net.

Nieuwsgierig?
Kijk op de website van VidiNova en lees over Online video voor bedrijven en Digital Storytelling (op de tab ” Wat doet VidiNova?”).

Vragen? Bel of stuur uw vraag.