Nieuws

***

Beurzen en Open Dagen

NIEUW: Wij komen uw team versterken op uw Open Dagen!

April en mei stonden in het teken van het presenteren van de diensten (video/foto/audio) van VidiNova op uitvaartbeurzen en open dagen bij de uitvaartverzorging.
Alles samengevat onder de noemer van: Uitvaart als Herinnering.

6 april, Uitvaartbeurs Het Nieuwe Rouwen in Noordwijk van Uitvaartzorg de Schelp
20 april, Open Dag in Castricum van Associatie Uitvaartverzorging
11 mei, Open Dag in Lisse bij Van der Putten Dunweg Uitvaartverzorging
25 mei, Open Dag in Hoofddorp bij Dunweg Uitvaartzorg.

Eén uitvaartbeurs en drie open dagen in Castricum, Lisse en Hoofddorp. Het weer moet wel meezitten. Zomerse temperaturen doen mensen richting strand vetrekken en een regenachtige dag doet mensen besluiten om toch maar snel het hoognodige te doen en daarna thuis te blijven. Concurrentie van andere evenementen in de plaats op dezelfde dag kunnen van invloed zijn. Maar ook het aantrekkelijk maken van de Open Dag door het aanbod van presentaties, ambachten, noviteiten en een ontvangst met een drankje en een hapje kan extra nieuwsgierig maken en de opkomst vergroten.

Wij zijn tevreden. We hebben ons verhaal kunnen doen, nieuwe contacten kunnen leggen en we hopen dat ook de uitvaartverzorging tevreden is geweest met onze bijdrage.

Verrassend genoeg hoorde ik vaak genoeg de opmerking dat dergelijke diensten zoals wij leveren niet bekend zijn. Des te meer reden om op open dagen ons gezicht te laten zien. Daarom bieden wij tegenwoordig de uitvaartverzorging aan om op open dagen hun team te mogen versterken. 
Misschien heeft u als uitvaartverzorging interesse en kunnen we wat wat voor elkaar betekenen.
Neemt u dan contact op met VidiNova, ga naar Contact.