• Nieuws
    Nieuws Uitvaart als Herinnering: Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

VERNIEUWD - In Memoriam, film tijdens de plechtigheid

Om nog meer beleving te krijgen met een presentatie tijdens de plechtigheid, is het gebruik van niet alleen foto en muziek, maar ook oude filmfragmenten, bewegende beelden, spraak, het gebruik van beeldteksten. Wanneer je het goed doet kan het hele leven van de betreffende persoon worden getoond. Met In Memoriam krijgen de mensen een completer beeld van het familielid, vriend, kennis of collega die ze hebben verloren.

Lees meer hierover op tab Diensten.

Informeer vrijblijvend, zie contactinfo op tab Over ons.

 

NIEUW - Het Levensboek, ter herinnering

 In april heb ik een Levensboek mogen afleveren in combinatie met het Uitvaartboek. Ik heb  er een tweeluik van gemaakt: Twee aparte boeken als een 2-in-1, twee dezelfde kaften (hard cover) alleen net even wat anders, de één gaat over de uitvaartdag en de ander over het leven, een compleet herinneringsdocument dus.

Lees meer hierover op tab Diensten.

Informeer vrijblijvend, zie contactinfo op tab Over ons.

 

NIEUW - Geen DVD, maar USB

 Tja, ook de dvd is op z'n retour. Dwz, door de snelle technische ontwikkelingen is het mogelijk en beterr om je opnames cq montages om te zetten naar videobestanden. Wie heeft er nu geen mediaplayer op de laptop? Ook de tv wordt steeds meer standaard voorzien van een dergelijke player. Ook software wordt steeds meer verbeterd om je video/film om te zetten naar een bestand met nog betere beeldkwaliteit. En daarom is onze overstap van dvd naar usb-stick, ook een logische.

Trouwens:
- ook de fotoreportage wordt geleverd op usb-stick en
- wilt u toch dvd, dan is het nog steeds mogelijk, ja, toch?

Lees meer hierover op tab Diensten.

Informeer vrijblijvend, zie contactinfo op tab Over ons.

 

Vaste camera? Slechts voor de plechtigheid.

Is het u ook wel eens opgevallen bij uitvaartplechtigheden, dat er ergens een vaste camera aan een muur zit bevestigd? Deze wordt gebruikt voor een simpele en platte registratie van uitvaarten. De mogelijkheden zijn beperkt vergeleken met die van "bemande" camera. De variatie in beeld is vaak nihil en wekt vaak de indruk van een opname van een bewakingscamera, maar kan mogelijk nog steeds voldoen aan de wensen van een familie.

Een cameraman daarentegen kan heel gevarieerd werken met het beeld (verandering van kader, compositie, vloeiende camerabewegingen) en er gevoel (zoeken naar mooie shots) in brengen. Tijdens de nabewerking is het mogelijk om bepaalde passages “weg te monteren”.

Lees meer...