Privacyverklaring

VidiNova productions, gevestigd aan de Rijksstraatweg 86 F, 2022 DC in Haarlem, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens:

VidiNova productions, Rijksstraatweg 86 F, 2022 DC Haarlem, telefoon +31 23 5272284 , website www.vidinova.nl . 
Edu de Rijck van der Gracht is de Functionaris Gegevensbescherming van VidiNova productions. Hij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

VidiNova productions verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- Bankrekeningnummer

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

VidiNova productions verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van uw betaling, op basis van grondslag Uitvoering Overeenkomst

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder, op basis van grondslag Gerechtvaardigd Belang

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren, op basis van grondslag Uitvoering Overeenkomst

- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten (en prijzen), op basis van grondslag Gerechtvaardigd Belang

- Om goederen en diensten bij u af te leveren, op basis van grondslag Uitvoering Overeenkomst

- VidiNova productions verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte, op basis van grondslag Wettelijke Verplichting

 

Geautomatiseerde besluitvorming

VidiNova productions neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van VidiNova productions) tussen zit.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

VidiNova productions bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden

Personalia > Bewaartermijn 1 tot 5 jaar *) > Reden mbt uitvoering overeenkomst/nazorg en mbt verplichtingen tav de belastingdienst (namen op bijvoorbeeld facturen)

Adres > Bewaartermijn 5 jaar > Reden mbt facturering, aflevering en mbt verplichtingen tav de belastingdienst (adres op bijvoorbeeld facturen)

Telefoonnummer > Bewaartermijn 1 tot 5 jaar *) > Reden mbt nazorg na levering en mbt onderhoud relatie igv vaste opdrachtgevers

E-mailadres > 1 tot 5 jaar *) > Reden mbt uitvoering overeenkomst/nazorg en mbt onderhoud relatie igv vaste opdrachtgevers

Bankrekeningnummer > Bewaartermijn 5 jaar > Reden mbt verplichtingen tav de belastingdienst (bankrekeningnummers op bijvoorbeeld inkoopfacturen)

*) Igv éénmalige opdrachten en wanneer het betreft privé video-/fotomateriaal (particulieren), 1 jaar
Igv mogelijke meerdere opdrachten en/of in stand houden relatie (bedrijven), 5 jaar

 

Delen van persoonsgegevens met derden

VidiNova productions verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. VidiNova productions blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

VidiNova productions maakt gebruik van diensten van externe partijen (zoals Youtube), die wel de playback en/of aantal views registreren van door ons geüploade filmpjes , echter wij maken daar geen direct gebruik van.
Volgens de cookiewet dient VidiNova productions wel aan te geven dat het cookies verwerkt.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door VidiNova productions en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. VidiNova productions wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons 

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

VidiNova productions neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .